Wie zit er achter Diëtistenpraktijk Vesica?

9838

Mijn naam is Arne Blaas en na het in 2014 succesvol afronden van de opleiding
Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool is Diëtistenpraktijk Vesica opgericht. Het begrip voeding heeft al een lange tijd een belangrijke rol in mijn leven. Voordat ik de opleiding tot diëtist volgde werkte ik in de professionele keuken als restaurantkok. Deze periode heeft veel bijgedragen aan mijn productkennis, kennis over bereidingstechnieken en smaakcombinaties.

Diëtistenpraktijk Vesica staat voor een actieve coachende begeleiding.
De adviezen en doelstellingen worden opgesteld zodat deze binnen jouw levenspatroon passen. Ieder lichaam is uniek en vandaar dat de puzzel naar succes bij iedereen anders is. Maar met de juiste motivatie en coaching ben ik er van overtuigd dat ook jij het gewenste resultaat kan bereiken. Dus ga samen met mij de uitdaging aan om je gezondheid en gewicht te verbeteren.

 

Aanbod voor voedingsadvies bij individuele consulten

Diëtistenpraktijk Vesica biedt een persoonlijk coachend behandelplan aan voor de cliënt ter behoeve van de onderstaande ziektebeelden.

Over & ondergewicht
Hoge Bloeddruk
Diabetes Mellitus type 1 en 2
Hart en Vaatziekten
Verhoogd Cholesterol
Maag en Darm klachten
Allergiën
Vegetarische voeding
Zwangerschap

Aanbod voor groepsvoorlichtingen

Diëtistenpraktijk Vesica is van mening, dat de moderne diëtist meer is dan alleen de behandelaar van individuele cliënten.
Vandaar dat Diëtistenpraktijk Vesica verschillende voorlichtingen aanbiedt. Mijn voornaamste doel is om mijn kennis over te dragen aan diegene die de voorlichting volgt. Vooral voor kinderen en jongeren is dit essentieel. Voor volwassenen zijn de voorlichtingen meer bedoeld om jouw bewustwordingsproces te vergroten en een wellicht een spiegel voor te houden over jouw voedingspatroon.
De voorlichtingen zullen in een open sfeer gepresenteerd worden en jullie als deelnemers worden hierbj uitgenodigd om vragen te stellen over de verschillende onderwerpen die ter sprake zullen komen. Hieronder zijn een aantal van de voorlichtingen vermeld:

  • Algemene voorlichting over gezonde voeding
  • Voorlichting voor basisscholen (groep 5 t/m 8)
  • Voorlichting voor middelbare scholen (alle niveaus)
  • Voorlichting over sportvoeding

Vesica is aangesloten en is partner van de volgende bedrijven en instanties

logo kwaliteitsregisterlogo preventzorg11043221_1556994004588681_3385916138195079525_n  logo Helmes Health Centre logo fit4free nieuwegeinLogo-nieuwegeingezond